Системата на Норбеков

16 години в служба на вас

Център Норбеков България е третият най-деен и развиващ се център по Системата след Московския и Ташкентския – в Русия и Узбекистан.

Вече над 15 години водещи преподаватели по Системата на Норбеков водят курсове в България в повече от над 20 града. За тези години хиляди хора ни се довериха и дойдоха на семинарите ни със своите въпроси и задачи по здравето, бизнеса и личните и професионални отношения. И получиха огромни резултати, благодарение на които коренно промениха живота си.
Ежегодно провеждаме над 30 курса из цялата страна. Градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Плевен и Русе са центровете-двигатели за България, в които нашите преподаватели гостуват по няколко пъти в годината.

zanas6

Кои сме ние?

Екип от позитивни и мотивирани да работят над себе си хора, всички преминали семинарите първоначално като курсисти. Всеки един човек от екипа ни е бил в залата също като вас – дошъл на курса, за да подобри живота си в определено направление - да реализира целите си или да възстанови здравето си. И за да стане част от организацията, всеки един от нас е постигнал своите резултати. Убедил се е в уникалността на Системата и решил да тръгне по пътя на себеусъвършенстването.

zanas5

Защо го правим?

Организираме тези курсове, защото вярваме, че сме способни да избираме как да живеем. Учим хората на това да вярват в собствените си възможности, да постигат целите си, да са здрави и успешни.
Курсовете ни не са просто реклама в интернет с много надути думи, зад които не стои нищо. Те са изпитани във времето и доказали своята ефективност многократно. Най-голямата реклама на Системата на Норбеков е именно личната препоръка на преминали курсовете ни вече участници. Над 70% от посещаемостта на семинарите ни е благодарение на препоръка от познати – дошли на курса и получили своите резултати. Щастливи сме да кажем, че „норбековците“ са навсякъде.
Семинарите се посещават от хора от най-различни възрасти и професии – от студенти до пенсионери, хора с най-различни интереси и развиващи се в най-различни области – учители, юристи, лекари, инженери, фрийлансъри, представители на IT сектора, търговци, журналисти, рекламисти, земеделци, бизнесмени.

zanas4

Курсовете ни са комплекс от физически и медитативни упражнения. Занимаваме се с едновременно събуждане на тялото, ума и духа. С най-различни практики – от уж „проста“ ставна гимнастика за раздвижване на гръбнака и ставите до упражнения, с които си поставяме цели по здравето и бизнеса за следващите няколко години. Балансираме емоциите и се учим как да ги управляваме в нужните ситуации така, че те да работят за нас, а не ние за тях. Решаваме проблемите си с общуването и се учим да разбираме човека срещу нас. Отговаряме си на въпросите „Кой съм аз?“, „Къде съм сега?“ и „Защо и къде искам да стигна утре?“.

Системата помага на курсистите да си върнат здравето и бодростта на духа си. Много от участниците идват на семинарите, за да оправят зрението си, а впоследствие констатират резултати и по опорно-двигателния апарат, и по имунната система, и по ежедневния тонус, и по стомашно-чревния тракт, и по подробяване на съня, и по решаване на задачите с килограмите.

zanas3

Системата работи в няколко направления – оздравителни курсове (Първо и Второ ниво), развитие на интуицията (Основен курс), бизнес и себеусъвършенстване (Работилница на Успеха, Бизнесклуб на Милионера). Адаптирани са и семинари за деца от 5 до 12-годишна възраст, които предлагат същите упражнения, но под игрова форма. 

Благодарение на курсовете на Норбеков по целия свят над 9 милиона души са излекувани от болести и недъзи, определяни от официалната медицината за неизлечими. Най-важното – всичко това се случва, като се задействат собствените сили на организма на човека, които според Мирзакарим Норбеков – създател на Системата, са достатъчни, за да възстановим и затвърдим здравето си и да се освободим от всякакви диагнози.

Представител на курсовете по Системата на Норбеков е Жана Иванова, издател на всичките му книги за България и негова дългогодишна ученичка. Всички курсове, които Център Норбеков България организира - съвместно с Центр Норбекова – Россия, ще откриете на нашия сайт. Всички книги, написани от Мирзакарим Санакулович, ще откриете на сайта на издателство „Жануа’98“ – официален и единствен негов издател за България. Всички други семинари и заглавия, които бихте могли да срещнете като представени от името на Норбеков, са некоректни и неистинни. Пишем това, защото неведнъж през годините беше злоупотребявано както с името на Норбеков, така и с доверието на нашите читатели и курсисти. Наша мисия и задължение е да предлагаме на всички, интересуващи се от Системата, нейната същност такава, каквото ни е предадена от първоизточника, както и да защитаваме името му.

zanas2 

Благодарим на всеки един от вас, който е бил на наш семинар и след това ни е споделил какви щастливи събития се случват в живота му. И за организаторите, и за преподавателите в нашия Център най-голямото признание за добре свършената работа са вашите резултати.
Ще се радваме да споделите с нас постиженията и резултатите си на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Именно вашето споделяне може да е онова нещо, което да промени живота човек, който ще го прочете и ще се вдъхнови да последва примера ви.
Няма бивш „норбековец“ - се шегуват курсистите в последния ден от 9-дневния оздравителен семинар. Няма бивш щастлив човек – допълваме ние.
За всякакви въпроси по графика на мероприятията, подробности около събитията или други ваши предложения/идеи/запитвания – свържете се с нас непременно. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

 

До скоро!