Всичките ни курсове в зала преминават в онлайн формат. Записване и информация: 0897 014 431.

 

Това е седемдневен курс, който се базира на техниките, изучени на І ниво (Оздравителен курс). Продължавайки работата по методиката ТПХ, "Образ на Младостта" и "Октава", ние изучаваме енергийни упражнения от една древна книга, която е била предназначена само за избрани. Нейното име е "Канон на тайнствените науки за Бъдещи Властелини".

Продължителността на семинара е 7 дни.

Цели на курса:

 • 1. Да се доведе до край започнатото, т.е. - процесът на възстановяване на здравето.
 • 2. Изучаване на древни енергийни техники за възстановяване на своя организъм.
 • 3. Повишаване защитата на организма, възстановяване работата на имунната система.
 • 4. Възстановяване на душевното равновесие и закрепване на това качество.
 • 5. Възстановяване на хармоничните отношения в семейството и в работата.
 • 6. Възстановяване на сексуалната потентност и достигане на хармония в сферата на интимните отношения.
 • 7. Поставяне началото на тренировката на уникалните способности на своя организъм, а именно - управление на собствената енергетика, развитие на интуицията.
 • 8. Продължаване на процеса на възстановяване на биологическата младост на организма.
 • 9. Продължаване на работата по тренировката на чертите на характера на Победител.
 • 10. Стартиране на работата по постигане на целите и успех.

vtoro nivo1 400

Човек, дошъл на този курс, се явява активен създател на своето здраве, както физическо, така и душевно.

Да разгледаме пътищата за постигане целите на курса:

Първо, това е силовата гимнастика. Продължавайки работата по възстановяване на гръбначния стълб, ние тренираме мускулния корсет, повишаваме тонуса на мускулите, създавайки гъвкавостта и стройността на нашата фигура.

Второ, ние изучаваме техники по възстановяване на своята енергетика и здраве като цяло от древната книга "Канон на тайнствените науки за Бъдещи Властелини". Тези методики на древните източни лечители предават уникални знания от хилядолетия. Съставяне на индивидуални комплекси за избавяне от недъзите.

Трето, гимнастика на въображението. Продължава работата по тренировката на въображението, закрепване на "Образа на Младостта и Здравето". Тялото, като робот, реагира на образите, които създава нашият мозък. Поддържайки "Образа на Младостта и Здравето", ние усилваме процеса на възстановяване на организма на физическо ниво.

Четвърто, гимнастика на волята. Всеки човек има воля, всичко зависи от това накъде е насочена. Учим се да насочваме волята за постигане на здраве и на целите си в живота.

Пето, укрепване на имунитета. Нашият организъм има природната способност да се самовъзстановява. Повишавайки имунитета, тялото само се избавя от много недъзи.

Шесто, гинекологичен и мъжки урологичен автомасаж. Постигане на хармония в интимния живот.

Седмо, тренировка на емоциите и корекция на биоритмите. Отрицателните емоции разрушават нашето тяло, потискайки имунитета. Положителните емоции възстановяват нашето здраве на клетъчно ниво. Научавайки се да управлявате своите емоции, Вие започвате да управлявате процеса на възстановяване на организма като цяло. Създавайки индивидуален график на биоритмите на своето тяло, ние ще се научим да коригираме и отстраняваме моментите на спад на настроението и емоциите.

Осмо, корекция на лицето и фигурата. Използвайки древни техники, ние възвръщаме биологическата младост и красота на тялото, избавяме се от бръчките, а също така коригираме и фигурата.

Девето, започваме да работим по тренировката на интуицията. Нашият мозък има безгранични възможности. Обикновеният човек използва около 4% от потенциала, който му е заложила природата. Тренирайки интуицията, ние си връщаме способността да предвиждаме бъдещето и да вземаме правилните решения в живота си.

Десето, работа по постигане на целите. Възстановяването на здравето, това е само първата крачка по пътя към самореализацията и успеха. Правилно поставените и отработени цели се реализират някак от само себе си. Не се бойте да въплъщавате своите мечти и успехът ще Ви съпътства.

Продължавайте по пътя на опознаване на себе си и разкриване на собствените си способности. Ние сме готови да споделим с Вас знанията и нашия опит.

 

Гузал Тажибаева - какво представлява II-ро оздравително ниво - практики, упражнения и техники на работа

Основни задачи на втора част на учебно-оздравителния курс

 1. 1. Преодоляване на „плато ефекта” и закрепване на резултатите, свързани със здравето.
 2. 2. Търсене и откриване на причините, водещи до забавяне ня резултатите по време на самостоятелната работа.
 3. 3. Изграждане на стабилна основа от черти на характера като предпоставка за здраве, успех и самореализация.
 4. 4. Придобиване на Цялостност и създаване на обща насоченост за работа на Тяло, Разум, Душа и Дух.

Направления на работа:

 1. Зона на Тялото.Укрепване на имунитета. Създаване на резерв на здравина на организма и устойчивост на стрес. Подобряване на физическата форма (мускулна сила, издръжливост, тонус).
 2. Зона на Разума.Тренировка на осъзнатостта и навиците за самоанализ. Търсене в характера си причините за предишните несполуки и премахване на слабостите. Тренировка на силните страни. Техника на работа с целите.
 3. Зона на Душата.Тренировка на Състояния. Прошка. Работа със сферата на отношенията.
 4. Зона на Духа.Запознаване с духовните основи на живота. Тренировка на Лидерски качества и черти на характера, необходими за постигането на Вашите цели.

Ако сте завършили 1-во оздровително ниво съвсем скоро и още сте в процес на самостоятелната работа, то продължаването на обучението на 2-ро оздравително ниво ще Ви помогне за формирането на устойчив условен рефлекс на здраве.

Цената на курса е 330 лв.

Записването за курса става предварително на тел. 987 87 30 или 0897 981 956.
Заплащането се извършва по един от следните начини:
1. на място в офиса ни на пл. "П.Р.Славейков" 11, ет. 5
2. по банков път
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
3. чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4. на място на първия ден от курса, по време на регистрацията

ГАЛЕРИЯ

grafik

 

norbekov knijarnica