Всичките ни курсове в зала преминават в онлайн формат. Записване и информация: 0897 014 431.

Курсът се базира на техники за разкриване на потенциала в човека.

Продължителността на семинара е 7 дни.

Тайната е в нашите вътрешни сили, които не умеем да управляваме. Цялата тайна ни е даденa от природата и е необходимо просто да разкрием и смело да ползваме този дар.

По време на обучението ще се срещнем очи в очи със себе си. Със своите положителни страни, със своите страхове, със своите мечти и блянове. Семинарът е изключително насочен към тренировка на интуитивното мислене, развитие на шесто и седмо чувство, с акцент на приятните състояния и упражнения за развитие на вътрешната чувствителност.

Цели на курса:

  • преодоляване на страха от неизвестността;
  • излизане от стресови ситуации;
  • развитие на способността да се предвижда бъдещето - тренировка на интуитивно мислене (Развитие на шесто и седмо чувство);
  • засилване на чертите от характера Ви, който са присъщи на "Човека-Победител";
  • планиране на бъдещи събития, формиране на конкретни ситуации;
  • ежедневна работа с целите и резултатите и изучаване майсторството на превъплъщението.

Здравейте, ПОБЕДИТЕЛИ!

Приветстваме Ви с огромна радост. Вие изминахте един доста интересен път, така че състоянието на Победители вече Ви е познато. На този курс с Вас ще продължим това увлекателно пътешествие. Пътешествие към самите себе си в откриване на талантите си, събуждайки интуицията, формирайки наново характера си, вървейки с гигантски крачки към своята цел. Има различни пътища напред. Всеки от тях носи частица от истината и нашата задача е да преминем точно по този път, който максимално ще разкрие потенциала ни.

osnoven kurs3

 

Път номер 1 — "ПОДРАЖАНИЕ"

Това е най-лекият и сладък път, но....той е такъв само в началото. И най-трудният и горчивият накрая. Тук душевен труд не е нужен. Трябва само да бъдеш като всички и да живееш като всички. Но на стари години....мъка, разкаяние и съжаление...

По този път няма нужда човек да мисли и да се напряга, а просто да следва простичките си инстинкти и желания. Това е пътят на спящите. Това е осъзнаване на света чрез повтаряне на чуждия опит, чрез подражание на предшествениците.

По пътя на подражанието,лесно получила познание, личността се изгубва и остава само форма, разтворена в тълпата. Да се постигне истината, като се върви по този път, е безкрайно трудно.

Това не е нашият път. Достатъчно време и сили изхабихте, за да го разучите.

Път номер 2 — "СЪСТОЯНИЕ"

Следвайки този път и разкривайки тайните сили в себе си, ще разберете всичко за ненавистта, преминаваща в състрадание към хората. Чрез състрадание Вие постигате Любов. Ставайки богати, ще стигнете до същността на богатството и нищетата. Ще откриете същността на силата и безсилието. Ще разберете и ще постигнете справедливост. Ще се сблъскате с болката на самотата дори сред много хора. Ще се радвате, но и ще Ви боли, ще разбирате своето истинско възприятие на света – ще виждате човека такъв, какъвто е в действителност.

Истината не се предава, а се постига.

Пътят на Състоянието е пътят към съвършения човек. По този път всеки може да стигне до истината. Неговият недостатък е в това, че силата, способностите, любовта, могъществото и всички способности, достигнати по пътя към истината, е невъзможно да бъдат предадени на другите.

В процеса на предаване, като се отразява и в съзнанието на другия човек, истината загива. Задачата на вървящия по този път е да намери, разпознае, разкрие съвършения човек и да предаде щафетата.

Път номер 3 се казва "ИСТИНА".

Той Ще се появи тогава.... когато "двата пътя хармонично се слеят и се превърнат в река. Тогава ще настъпи времето на съвършенния човек. Затова сме тук". Пожелаваме Ви по този път да станете майстори и да изпитате цялата палитра от чувства, дадена ви по рождение.

А сега — избирайте! На добър час!

21

Цената на курса е 600 лв.

Записването за курса става предварително на тел. 987 87 30 или 0897 981 956. Заплащането се извършва по един от следните начини:
1. на място в офиса ни на пл. "П.Р.Славейков" 11, ет. 5
2. по банков път
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
3.чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4. на място на първия ден от курса, по време на регистрацията

ГАЛЕРИЯ 

grafik

 

norbekov knijarnica