Бъди информиран! Защитата на личните данни и спазването правата на нашите клиенти представлява основен ангажимент на "Жануа'98" ЕООД, поради което ние посвещаваме всички необходими ресурси и усилия, за да обработваме твоите данни в пълна безопасност.

 

Вход/Регистрация
НовиниМеждународен поход и Работилница на успеха - 30 август - 8 септември


Международен поход и Работилница на успеха - 30 август - 8 септември

Международен поход и Работилница на успеха - Родопа и Южно Черноморие, 30 август - 8 септември Международен поход и Работилница на успеха - Родопа и Южно Черноморие, 30 август - 8 септември

Трети Международен Поход с Работилница на Успеха в България

Родопа планина и Черно море с Мирзакарим Норбеков

30 август – 8 септември 2015

Местата за участие са запълнени!

Благодарим на всички участници!

 

mezhdunaroden pohod norbekov

 

Разгледайте и свалете програмата на български език

Скачать программу на русском языкe

 

Издателство ,,Жануа'98'' и Релакс Травел ви канят!

Вече за трети пореден път провеждаме Работилница на Успеха с Мирзакарим Санакулович в България под формата на поход. Родена в Узбекистан, родината на Мастера, идеята за занятия, движение и среща със себе си именно сред природата вдъхнови и нас.
Неописуемата красота на България не може да се познае детайлно в рамките само на десетте дена, в които протича походът Мастерклас, красотата на вътрешната ни, собствена природа обаче – и още как. Познати и не толкова местности, чудни и невиждани хребети, светилища, екопътеки, дивни планински кътчета, черноморски заливи – изгреви, залези. Всичко това е наш спътник към дестинацията ,,Кой и Защо съм - Откъде идвам и Накъде отивам''.
С годините можем спокойно да твърдим, че срещите с Мирзакарим Санакулович извън залите на големите градове – в гората на Странджа планина, във водата на синеморските и ахтополски заливи, са далеч по-красиви и истински. Всеки взима каквото му е нужно от ежедневните беседи, понякога дори повече, никога по-малко – обядваме редом с Мастера и делим с него както храната, така и душата си. Той с нас също.
Огромно предизвикателство за всеки един от нас е поемането на поход към себе си. Попивайки чистота на природната шир, успяваме да се потопим надълбоко и в самите нас.
norbekov and mariaЕжедневните срещи с Мирзакарим Санакулович са непринудени, истински и едновременно болезнено и полезно откровени. Именно на походите Мастера си позволява да разгръща теми извън общоприетите, да разкрива и показва нещата такива, каквито са. Докосва се до шестото чувство и техниките за формиране на събития. Темите семейство, щастие, професионални и лични успехи, бизнес и отношения с другите са винаги актуални. Всеки получава отговори на въпросите, които макар да не смее гласно да зададе, отдавна е задал всъщност на себе си. Откриваме сетивата си за точните въпроси и техните решения, крачим нагоре – в планината, към целта, към самите нас.
Трудно се споделят преживяванията от похода. Най-често казваме, че каквото се е случило по време на него, някак остава там – в планината, по брега на морето, и не може да бъде разбрано от непотопилия се именно в тези вълни, от неизкачилия именно тези върхове. Случват се красиви и необясними неща. Преоткриваме другите, преоткриваме и себе си. Идваме едни и си тръгваме различни. Идваме сами, а си тръгваме с любими хора, с приятели за цял живот. Тръгваме си и ОСТАВАМЕ цели.
Избрали сме няколко откъса от рубриката ,,Споделено лично'', които, надяваме се, да успеят - доколкото е възможно, да ви доближат до онези вълшебни 10 дена и да ви поканят на следващите такива, които с радост ще споделим с вас:

maria nenova"Замислих се кога беше първата ми среща с Мирзакарим Норбеков на първата ми Работилница на успеха ... през 2009 година. Оттогава не пропускам възможността да се обучавам от Мастера и всяка година Уроците са безценни - новите запознанства и приятелства също. И този път отново, но всичко е много, много пъти по-мощно... Питам се защо? Вероятно защото още от първата вечер бяхме едно цяло – Мастера, организаторите, водачите, участниците. Заедно в преходите, заедно в почивките, заедно на трапезите, заедно по време на уроците, които се случваха не по график, а спонтанно, провокирани от фраза, от въпрос, от ситуация, от гледка, от мястото, на което спираме за отдих, от начина по който се веселим, пеем, танцуваме... защото Мастера беше навсякъде с нас, беше един от нас и ни учеше дори и само с присъствието си, а уроци имаше много – кратки и не толкова кратки – които остават съкровени за нас и са теми за размисъл и за работа до следващия Поход ...''
Мария Н.

 

diana g"Г-н Норбеков е мъдър и истински човек. Човек в най-истинския смисъл на думата Човеколюбец. Раздаващ себе си с пълни шепи и изпълнен с доброта. Излъчващ такава благост, която може да се сравни само с Бащата, който приласкава и мъдро напътства децата си, за да ги подготви за живота.
Хората, които са в основата и организацията на похода са с невероятен усет и разбиране за смисъла на пътуването, на прехода, на уроците и именно затова маршрутът и местата, които посетихме не само бяха в синхрон с уроците, които получихме, но и още повече. Усещането за мистичност, за срещи и преживявания извън времето и пространството ни съпътстваше по време на целия поход. Тракийски светилища, енергийни центрове, девствена природа... пътуване във времето на древността и изначалното."
Диана Г.

 

cvetan cv"И така, докато не стане вече за всички ясно, че само ние и единствено ние сме тези, които можем да променяме нещата, само като променим начина, по който ги виждаме.
Един много интересен за мен факт е, че едни от най-хубавите неща, които са ми се „случвали", са били във време, когато съм правил упражнения по ситемата на Норбеков – ставна гимнастика, медитативни оздравителни практики, както и практики за развиване на интуицията.
Това може да се нарече случайно съвпадение само от човек, който гледа отстрани и вижда само резултата, без да знае последователността на действия и причини, които са предизвикали такова съвпадение. С времето човек вижда, че всяко негово действие (мисленето също е действие) има пряко отражение и връзка със случващите се в заобикалящия го свят неща.''
Цветан Цв.

 

maria chavdarova"Всяка Работилница е различна, всяка е уникална, нищо не се повтаря. А тази беше силна. Защо? Вървим по пътеките на Странджа, къпем се в морето, отново търсим състоянието тук и сега. Но лекциите на Мастера са различни. Лекциите докосват струни на душата, недокосвани досега. Дълбоко и непознато. Отново се сблъсквам със своите слабости, но това е хубаво. И чувствам Подкрепата. И Благодатта. И Любовта. И Силата. И Мощта. Които стоят зад всичко. Ето това в моментът! Моментът, в който чувстваш себе си, чувстваш другите и от какво те имат нужда, моментът на радост, щастие, красота, сами допълнете още какво....
Това ми дава Работилницата: Криле!Вдъхновение!Радост!Знания!Посока! Сила!Закрила!Усещания!Пречистване! Обновление!Чувства! Самопознание!"
Мария Ч.

 

zlatina todorova"Благодарна съм на този изключителен човек, че събира хората с присъствието си и ги кара да плачат от обич на тръгване, да се прегръщат едни други и да бъдат щастливи, благодарни и вдъхновени. Благодарна съм му, че позволи на всеки един от нас да бъде себе си и да се чувства свой, благодарна съм, че обича България и че е тук – за нас, със себе си, за себе си, с нас!
Аз всъщност все още съм в Странджа, изобщо не съм си тръгвала – и съм в Бръшлян, и съм на светилището Индипасха, и в Синеморец , и в Ахтопол - с красивите му залези и изгреви, и на св. Пантелеймон – до огъня, за ръце – в кръга на съкровени желания. Душата ми се изкачва по билата в планината, а сърцето ми се разлива по морските диви заливи... Tялото ми - то пише, пише, за да си спомним, да изживеем и да благодарим за сетен път – казвам до скоро, защото не се разделяме, а продължаваме- и заедно, с една Странджа повече, вървим и дишаме чистия въздух на Природата - Живот. До скоро!"
Златина Т.

 

milena kostova"Все се подготвяме за нещо. Седим на брега на живота, вместо да сме в самия живот и да го живеем. Сивите моменти от деня/живота сами си ги правим, като не ги пълним със съдържание. Те са тези, които после не помним. Нашето загубено време да бъдем щастливи. Човек никога не може да има 100% от всичко, което иска. Някои получават 90% и са нещастни. Други получават от никъде неочаквани 10% и могат да се зарадват, а могат и да са нещастни, че са само 10% от 100%.
Трябва да намираме щастие в това как ни се случват нещата.
Да не търсим смисъл в смисъла, щастие в щастието, любов в любовта, живот в живота!! Душата не е лопата, с която да риеш обществената тоалетна, ни каза Мастера.
Трябва да се живее! Истински! Във всеки момент! Във всеки ден! Пълноценно! Тук и сега!
Отново получихме толкова много подаръци! А след Кръга на желанията, който Мастера завихри за нас на пълнолуние, на рождения ден на Влади Въргала, всички ще имаме да споделяме конкретни резултати в рамките на следващата година! Очаквам да ги чуя с нетърпение! Както и да споделя своите! БЛАГОДАРЯ!!! ОГРОМНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!"
Милена К.

 

rodopa pohod norbekov

Част от дестинациите в Родопа планина тази година:
Каньонът на Водопадите над гр. Смолян; Обсерваторията на връх Рожен; Чудните мостове; Триградско ждрело, Ягодинска пещера и пещера Дяволското гърло; Орлово око над Триград; Защитена местност "Извора" над гр. Девин; Курортен комплекс Пампорово Смолянски езера
Част от дестинациите на Черно море тази година:
Тракийско мегалитно светилище Бегликташ, нос Бегликташ., заливът св. Параскева, резерват Ропотамо, с. Варвара, гр. Синеморец, плаж Бутамята, Геоложката пътека, плаж Листи – плаж Силистар

Цената на похода включва: нощувки, храна, превоз, туристическа застраховка, материали за обучението.

При предварително заплащане:
до 10 юли - 1120 € - 2200лв.
до 10 август - 1275 € - 2500лв.

Заплащане след 10 август - 1380 € - 2700 лв.

Цена за семейство (на човек): 1020  - 2000 лв.

Заплащането се извършва по един от следните начини:

1. по банков път
* в лева
IBAN: BG29STSA93000021744640
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
* в евро
IBAN: BG52STSA93000022696960
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
"Жануа'98" ЕООД
Всички такси са за сметка на наредителя!
2. чрез PayPal на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3. В офиса на Център Норбеков България - пл. ,,Славейков'' 11, етаж 5, офис 17

Тел. за информация и записване:
02/9878730; 0897014431

Запишете се от тук:

Прочетена 6902 пъти

Предстоящи курсове

schedule courses 2 2019.jpg

Мнения и резултати

{youtube}v=9FViWQ7bFkI|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=__aZeJt-gnI|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=irDeCDh-G3M|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=8xNjDnlhAzw|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=mzn7uSubQQE|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=BsTrqlSqX5A|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=OrbdwfRo2sA&t=1s|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=MvxYO581720&t=1s|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=_uAEki8aAbs|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=mnd6gOiL6SU|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=wZ5KSsemA3I|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=JFr7Z1apLOQ|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=nU6TaED_yzE|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=5Dp0Fmco4W0|100%|320|0{/youtube}

Как интуицията спасява животи

За късмета, картите и интуицията За първи път бях в Хималаите преди точно пет години.  Тогава целта на посещението беше...

С любопитство и нестихващ интерес, аз билет за курса на Норбеков взех. С късогледство под ръка и усмивка на уста,...

Как една жена цъфти след курса... {youtube}v=NKTp0naOG68|420|320|0{/youtube}

  {youtube}v=fBu-Q0PGIec&t|420|320|0{/youtube}

Анкети Първо ниво  учебно-оздравителни курсове 2018 година

Представяме Ви снимки от анкета номер 2, попълнена от курсисти в последния ден на курса Първо учебно-оздравително ниво в различни...

Резултатът за деветте дни е много пъти по-добър от 3-месечна психотерапия (2 пъти седмично). Страховете ми ги няма – не...

Какво се случва на Работилницата на успеха ...

Какво се случва на Работилницата на успеха, или как вадим малко трънче, а променяме целия си живот? "Извадиха малко трънче,...

Милена - за кръга на желанията и сбъднатите мечти

Обещах, че ще споделя дали и как се е сбъднало желанието ми след похода през 2014 г. с Мирзакарим Норбеков...

Карах курса преди 13 години,свалих 3,5 диоптъра очила и до сега чеша без очила и никога няма да са ми...

Вдъхновяващи резултати от първо ниво по Системата на Норбеков   {youtube}FVpcMXpRzzQ|420|320|0{/youtube}

Резултати от първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков, проведен в София, 2014 година. {youtube}6_ohDQKIb-Q|100%|320|0{/youtube}

Резултати от учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Мирзакарим Норбеков, София, 22.06-01-07.2013г. {youtube}SQ5bXxRQlmw|100%|320|0{/youtube}

НА ВАДИМСъс силен Дух,непоклатим,Учителят ни скъп Вадим,ни води смело все напред.Държи на точност и на ред. Той мъдър е и...

Споделено в алтернативния ден по време на Миниработилницата на успеха

8 ЧАСА ТЪМНО„Единственият начин, да превъзмогнеш страховете си, е да се срещнеш очи в очи с тях." Страх от това,...

Детският курс за мен - Мариета

Детски курс, аз влизам в залата, мама ме оставя, та аз съм на 11 г. Оглеждам навела надолу главата със...

Споделено лично, първо лице от и за детския курс

Ден 1.„По-бързо, како, деее!!!! Ще закъснеем!"Кака ми не се забързва и продължаваме да се бавим.Намираме залата за курса и влизаме....

Анкети - преди и след курса

Анкети - преди и след курса   Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Мнения и резултати от Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Учебно-оздравителен...

Работилница на успеха с поход, Странджа -  2014г.

В Работилницата тази година се включих на петия ден, отивайки за морската част. Tова не е първата ми Работилница. За...

Уроци по живот

Моята среща с г-н Мирзакарим Норбеков Поход „Работилница на успеха Странджа 2014”   Автор: Диана Господинова ПоходътОфициалното име на похода...

Откровена съм (в последно време особено ...

Откровена съм (в последно време особено). Многословна съм (най-вече през цялото време). Не обичам дъжда (…).   21ви август. около...

За първи път бях на Работилница на успеха на ...

За първи път бях на Работилница на успеха на Елените през 2012 г. Не знаех какво да очаквам, дали въобще...

Поход с Работилница на успеха – Странджа 2014 година

7 август – всички се събираме в Сарафово. Думата, която най-точно определя първата вечер и всички следващи дни и нощи...

Вълнуващи резултати от похода в Странджа 2014 година   {youtube}http://youtu.be/8mQhjKeIwVc|100%|320|0{/youtube}

К.М. "Имах плексит и наднормено тегло. След семинара мускулите ми се тонизираха, изчезнаха болките, подобрение във физиката и намаляване на...

П.К. "Дойдох с дискова херния-вече нямам болка, с разширени вени-намален е участъка и размерите." И.Ж. "Намален диоптър и свиване на...

С.Б. "В началото беше болката в дясното рамо и ограничените ми движения. Болки в кръста и ограничени движения в тазобедрената...

С.С. "Овладях страховата невроза"   М.М. "Един диоптър по-малко, намалих размера на белег с 3 см."   Д.Д. "Увеличих ръстта...

Ж.С. "След занятията изчезна половин диоптър, подобрение на състоянието на кистата, научих се на отговорност и търпение." Я.Р. "Страдах от...

В.М. "След депресия и паническите разтройства започнах да се чувствам по-самоуверена, по-спокойна. Усещам увереност в собствените си сили." Д.М. "След...

Здравейте, Аз съм N.B, пенсионер.Дълго време ме убеждаваха, че дори и на такава възраст, ще мога да извлека полза от...

Чудесен резултат на Гергана К.

Преди 2 години без външни причини започнах да пълнея, да губя своята жизненост и енергията. След дълго „разследване” ми откриха...

Казвам се Тодорка Ралева, 64 год. от гр. Добрич. Преди две години се запознах с метода на Мирзакарим Норбеков, посещавайки...

Резултати от VIP оздравителен семинар в Боровец 2013 {youtube}soqr3IZp71o|100%|320|0{/youtube}

Преди повече от половин година изкарах Оздравителния курс на Норбеков - за деца при Соня. Спомням си, че малко преди...

Не съм повишавала кръвното налягане по време на курса. Намалих наполовина дневната доза от лекарството "Ксетонор"и се чувствам много добре...

Физическа и духовна пормянаИва Горещо препоръчвам да се захванете със собственото си щастие!!!Георги Дойчинов

Много се радвам, че проявявате интерес към курса и системата на Норбеков. Постигнах чудесни резултати, след като завърших първата част...

Започнах Интернет курса по системата на Норбеков заради дългогодишна депресия, стрес, изтощение и хронична умора, хронично неудовлетворение. Исках толкова много...

Оздравителният курс по системата на Норбеков помага не само в лекуването на здравето, той лекува и душата. Учи ни да...

Красотата на човешката природа – възможността да растем, да се развиваме и да откриваме скритите си възможности Нели Георгиева

"Вече виждам последния ред на таблицата!” Вероника "Вече виждам неща, които преди не съм виждал, не се разболявам  и съм...

{youtube}3-UTg_GO17Y|450|320|0{/youtube}

Здравейте, днес бяхме на очен преглед. Докторката след прегледа остана да размишлява:) Понеже за едно лято Анжелика,която изкара оздравителния детски...

Майката на Веско: По-спокоен, обичлив, по-изпълнителен. От майката на Вики: Стана по-весел, по-упорито отстоява своите желания. По-уверен е в себе...

Най-важното - осъзнаване на действията и постъпките на другите, на моите действия и постъпки и виждане на закономерностите, които ги...

Системата на Норбеков в България. Мнения и резултати от Работилница на успеха 2012 година (Мастерская 2012 г.) - Видео  ...

Интервю с Влади Въргала

Влади Въргала: Излекувах си язвата и дископатията със системата на Норбеков. В момента съм в крещящо здраве, спрях алкохола и...

  Преди оздравителният семинар След завършване на 10 дневния семинар След самостоятелната работа Р.Йо. Оперирана щитовидна жлеза В ремисия В...

"Много е трудно с думи да обесня емоционалното въздействие на курса и на всичко, което преживях по време на занятията...

"Дойдох на курса, за да си оправя очите.Успях! Аз съм още млада, сега изграждам характера си и курса ми оказа...

"Благодаря за втората рожденна дата! До започването на курса бях като в лабиринт-знаех, че има изход, но не намирах верния...

Много съм благодарен,че чрез тази методика получих увереност в своите възможности.При дясно ухо след неуспешна операция,натъпкано с тампони,което въобще не...

"Благодаря от цялото си сърце! За тези 10 дни постигнах резултати за години! Нямам язва, гръбнака ми е гъвкав, без...

"За пръв път участвах в курс,който разглежда човека като цяло.Научих много за тялото, душата и духа, за това как да...

"Винаги съм знаела, че човек има всичко в себе си, но някак само интуитивно и благодарение на курса получих техники...

"След семинара по системата на акад. Норбеков станах по-толерантна към различните хора, постигнах всичките си цели, станах по-добра към себе...

"След обостряне вследствие на фарингит ми се успокои гърлото.Имах късогледство от 3 години- махнах очилата."Ромелия 

"Голямо подобрение на зрението, заличих белег от операция, отслабнах, спря ха болките и теченията вследствие на възпаление на яйчниците и...

"Значително увеличена яснота на погледа вследствие на склероза на очния нерв. Намаляха болките в гръбначния стълб и ми се повиши...

"Осезателно подобрение след болки породени от колит.Имах разширени вени- след 10 дневния семинар почувствах подобрение,няма оттичане и неприятно парене, свободно...

"Намаля ми хроничната кашлица, подобрих зрението си,чувствам комфорт в областта на врата и гърба...на всякъде-чувствам, че живея! Отдавна се стремя...

"Понижих стойностите на кръвното налягане, голям подвижност на гръбнака, вследствие дискова херния, преодолях умората и подобрих емоционалната си устойчивост" Лили 

"След мозъчен инсулт,понижих диоптрите с 1d.,ползвам си дясната ръка и общо подобрение на зрението" Добрин

"Стегнах фигурата, подобри се еластичността на кожата ми, подобри се зрението и контрастността на виждане"Снежи

"Всичко в мен се промени шеметно.Ще продължа да работя"Елена

" Всеки човек в определен момент от живота си има нужда някой да му покаже пътя. Благодаря ви!"Х. Ахмед 

".... М. Норбеков успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да опиташ. Допада ми неговата духовитост....

"Това,което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко,стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да...

Ще ви се представя с името, с което моят Любим ме нарича – Мурка. “М“ като първата буква от собственото...

Изповед на Донка Кавалджиева Здравейте всички, които все още вярвате в себе си, колкото и изтъркано да ви звучи!!! Аз...

Здравейте, това е моята история - как ослепях на Запад и се излекувах на Изток... ...беше топло лято там далече,...

Ако някой ми беше казал, че ще имам второ дете преди 2-3 години, щях да се позасмея и да му...

Прочетете повече по темата тук  

  С какви заболявания дойдохте(продължителност на заболяването) Резултат в края на 10-дневния семинар Б.Х Хронична уро-инфекция с чести кризи От...

{youtube}tQU06vhqDp4|100%|320|0{/youtube}

След 1 оздравителен курс и по време на самостоятелната работа се възстанових от радикулита и от постоянните болки в кръста!...

«
»

Бюлетин

Въведете Вашия мейл адрес, за да се абонирате.footer-contact-phone02 9878730

footer-contact-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

footer-contact-mapСофия,

пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5

Банкова сметка:

IBAN: BG29STSA93000021744640

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

"Жануа'98" ЕООД

* Всички такси са за сметка на наредителя!