Бъди информиран! Защитата на личните данни и спазването правата на нашите клиенти представлява основен ангажимент на "Жануа'98" ЕООД, поради което ние посвещаваме всички необходими ресурси и усилия, за да обработваме твоите данни в пълна безопасност.

 

Вход/Регистрация
НовиниСтатииТеория на духовната практика и Как да се самовъзстановиш с помощта на Норбеков.


Теория на духовната практика и Как да се самовъзстановиш с помощта на Норбеков.

текст: Елена Шахънска

Теорията

Всеки, който има интерес към духовното, в общи линии знае теорията наизуст – за да живееш добре, трябва да гледаш от положителната страна на живота, да намираш възможностите, които стоят зад проблемите, да се държиш с останалите така, както искаш те да се държат с теб, да се грижиш за природата, защото светът отвън го виждаш така, както си подредил този вътре в теб и обратно – обичайки света навън, се научаваш да се грижиш за вътрешния си мир. Знаеш, че всичко е в твоите ръце и трябва да действаш тук и сега. Четем много и когато се докоснем до някоя истина, тя толкова силно резонира в нас, че интелектът и емоциите ни затрептяват от удоволствие. Казваме си: "Това е! Отсега нататък съм нов човек." Не след дълго обаче установяваме, че ефектът на книгата, която ни е повлияла толкова силно, трае едва няколко дни. Един ден се събуждаме и разочаровано установяваме, че светът си е същият и изобщо не е розов, нито вън, нито вътре в нас. И лека-полека започваме да забравяме за ентусиазма си да се променим и да повлияем на външната ни действителност. Губим вяра в нещата, които знаем, че съществуват и са точно такива, каквито ги описват в духовните книги. До следващата книга/семинар/среща с осъзната личност. Тогава искрицата в нас пак се разпалва, ентусиазмът се връща и така няколко дни. После пак – спад в настроението и вярата. Пропадаме и се издигаме, докато не намерим нещо, което трайно да ни накара да повярваме в себе си. Кое е то?

Практиката

Ежедневната практика. Някак, прекалено много четем (тези, които го правим изобщо). Пълним главите си с разнородна информация. И после очакваме някой да ни възнагради за прилежността и извънредните часове, посветени на теорията на духовното. И се разочароваме, когато не виждаме резултати в живота си. И се хвърляме към следващата книга. И повтаряме същия процес. А знаем добре, че едно и също действие води до едни и същи резултати. Но да захвърлим книгите ли? Не е нужно. Просто трябва да осъзнаем, че понякога четем, за да не действаме. А практиката е единственото нещо, което показва резултати. За да пребориш мързела, ти е нужна воля, самодисциплина и кратък план за действие. Оздравяването на тялото, душата, отношенията и бизнеса ти са в твоите ръце. Спри да чакаш!

Възстановяване на здравето с Норбеков

Мирзакарим Синакулович Норбеков ръководи институт в Русия, където 3000 души провеждат мултидисциплинарни изследвания, преди да предложат някоя практика. Когато посетиш курса му, интуитивно долавяш дълбочината зад всяка казана дума, а тялото и душата ти трептят от удоволствие след практиката. Първо ниво е посветено на здравето и баланса – възстановяване на зрението, органите, мирогледа. Това, което го прави най-посещавания курс в България, са доволните от резултатите посетители.

А з – в ъ л ш е б н и к ъ т
Възстановяване на зрението

Когато имаме проблеми със зрението, не е само защото не виждаме, а защото не забелязваме света около нас. Очите ни са първите, които реагират на това. За да подхраним очите си, да съживим капилярите на очното дъно, да нормализираме вътреочното налягане и да създадем добър контраст на гледаното, ви предлагам някои от многобройните упражнения на курса. Останалите трябва да се извършват под опитен надзор.

Соларизация. Гледаме слънцето, докато излиза или се скрива зад хоризонта. Когато се покаже/скрие цялото или ни потекат сълзи, спираме да го гледаме. Когато нямаме възможност да наблюдаваме слънцето, взимаме тънка свещ на разстояние протегната ръка, с пламъка на нивото на очите и гледаме сиянието над пламъка, докато не тръгнат сълзи от очите ни (между 5 и 7 минути).

Акомодация. Залепяме малка картинка на прозореца и гледаме известно време нея, след това – известно време гледаме в далечината. И отново наблизо, надалече. (7 минути).

При работа с компютър - правете почивки на половин час с потъркване на длани една в друга и полагането им върху очите. Или отидете до прозореца и просто погледайте навън.

Самолекуване на органи

Болестта започва на енергетично ниво. Където е блокирана енергията към органа, той заболява. Емоционалните блокажи се появяват върху тялото, блокирайки първо енергията. Упражненията и медитацията изчистват тези задръствания и хармонизират тялото.

(Практика на курса – Любим орган – гръбначен стълб, черен дроб, бъбреци, Идеомоторен масаж, Топло-студено-побоцкване в органа, Трилистник – за възстановяване на имунитета, Шумен град – за доброто функциониране на стомаха и червата, Премахване на белези по кожата, стрии, кокалчета, израстъци, разширени вени, Медитация за здраве)

Кой е хроничният неудачник

Той е приспособил живота си спрямо своя недъг – болестта, която го мъчи, лошият късмет, който го преследва. Удобно му е да не прави никакви усилия и се оправдава с него, за да не върши нещата, които трябва да свърши. Когато оздравее, тогава ще има цели и ще гони успеха. Точно обратното ни съветва обаче, М.С.Норбеков – да имаш цели, за да си здрав, да създаваш изкуствено образ на здраве и щастие, да формираш нови черти на характера си, за да се държи здравето ти за тях. Болните хора имат сходни черти на характера, сходно отношение към живота. Те, за разлика от здравите, не се стремят да поддържат тонус. Нямат цели и поради това имат много свободно време, за да боледуват. Оттам самооценката им е ниска, а пасивността – висока. Те не се борят с чертите от характера, които влошават качеството на живота им.

Практика – напишете на един лист чертите на характера, които ви пречат да постигате целите си, а срещу тях запишете противоположните им черти – тези, които ги неутрализират и биха ви помогнали - пр. избухливост – спокойствие, търпение, толерантност, уравновесеност, приемане. Всеки ден тренирайте по една от тях.

Забележка: Не е нужно да се борите с черта от характера си, а да придобиете и нейната противоположност, за да можете да реагирате адекватно на ситуацията, вместо липсата на дадено качество да ви пречи да постигате целите си.

(Практика от курса – Октава – велика сила и спокойствие)

В Института по самовъзстановяване са установили, че при някои от гинекологичните заболявания при жените, те имат сходно отношение към себе си. Поради професията или личните си несгоди, те са отработвали в характера си мъжки лидерски качества. Това е довело до промяна в хормоните им. Започнало е отработването на повече мъжки полови хормони за сметка на женските, защото тези жени вече почти не ползват женски черти в живота си. Когато жената се бори като мъж, организмът възприема, че някои органи вече не са й нужни и организмът й се видоизменя – нещо, познато от теорията на еволюцията. Нужно е жената да обикне себе си и да се научи отново да бъде женствена.

(Практика от курса – Гинекологичен/урологичен масаж)

Кои са спънките по пътя към оздравяването

Принципите, според които работят оздравяването, постигането на успех и щастливият семеен живот са едни и същи. Спънките по пътя са мързелът, недоволството, непоставените задачи и условният рефлекс.

Мързелът
Нежният мързел, който гальовно ни говори да не се пренапрягаме; агресивният мързел, който вечно мърмори: "Какви са пък тези, че ще ми кажат"; умният мързел, който винаги има оправдание: "Нямам време". Волята противостои на мързела.

Недоволството
Дори да си доволен по няколко параметра в живота си, има ли недоволство дори по един, се събуждаш всеки ден с него. Дори дребно, то е като капчица отрова. Започва от нещо малко и лека-полека се стоварва във всички сфери на живота.

Недоволството от някой до нас е недоволство от нас самите. Ако дадена ситуация не ви харесва, не се опитвайте да променяте другите в тази ситуация, а се запитайте как вие трябва да се държите, за да не се повтаря. Когато вие започвате да се променяте, влизате в същата ситуация като друг човек. Останалите се учудват и реагират различно. Ситуацията спира да се повтаря.

(Практика от курса – Анализ и премахване на недоволството и Прошка)

Когато критикуваме себе си и пропускаме да си благодарим за усилията, които сме положили, се появява недоволството от нас самите. Ако не изразяваме отрицателните си емоции, защото в обществото не е позволено, те се превръщат в обвинение срещу нас. Важно е да пускаме негативните чувства навън по положителен начин, за да отпуснем нервната система. Днес 95% от заболяванията са психосоматични. Любовта и доброто отношение към себе си противодействат на самокритиката. (Практика от курса – Любов и благодарност към себе си)

Непоставените задачи

Мозъкът е компютър и му трябва програма. Да се напише конкретната задача и срока за реализирането й. Поставяне на цели и действие в тяхна посока.

Условният рефлекс

Всяко ново нещо се усвоява от организма ни за 40 дни упорит труд. 40 дни практика изграждат новия навик.

Волята - оръжието по пътя към оздравяването и успеха

Чудим се защо някой е по-успешен от нас, въпреки че не е нито по-умен, нито по-способен? А виждаме ли волята и труда, които е положил за успехите си? Не. Волята противостои на мързела. На която от двете сили се подчиняваме в ежедневието си, тя ще определя резултатите в живота ни. Волята е да правиш това, което не ти се иска. Започнеш ли да се отпускаш, започваш да изоставаш всеки ден малко по малко. Няма дребни неща в живота. Дори малка воля да проявим, трябва да се поздравим за усилията, за да се почувстваме, че сме направили нещо важно и да продъжим да го правим всеки ден.

Практика – дръжте ръцете си изправени колкото може по-дълго и усетете как мързелът ви кара да се уморите, да се почешете, да ви заболи някъде. Вие обаче трябва да устоите. Трябва да се преборите с условния рефлекс. И задължително след това да се поздравите за усилията!

Страстта помага на волята. Уж искаме много силно да сме здрави, но къде е страстният стремеж ? Използваме ли го? Нужно е да намерим силата на страстта в нас и да я удържим дълго време. А не да се предаваме с времето, защото сме свикнали с установеното положение. Попадналият в затвора, в началото желае страстно да излезе, бори се. След петата година обаче, започва да свиква, а след десетата характерът му вече подхожда на затвора и свободата предизвиква дискомфорт у него.

Управление на емоциите чрез тялото

Нашата осанка зависи от нашето настроение. Когато сме влюбени, раменете ни се изправят и ние вървим с гордо вдигната глава. Когато на душата ни е пусто, тялото ни се отпуска. Когато нямаме настроение, понякога нямаме сила да си вдигнем ръката. Не само осанката ни зависи обаче от настроението, но и настроението ни зависи от нашата осанка. Тялото запомня, че определена поза отговаря на определено настроение у нас. Когато сме хванали глава с длани, тялото ни се настройва за неприятни усещания. Когато се усмихваме изпъчено, то подразбира, че сме щастливи. Манипулирайки осанката си, управляваме своите емоции. И когато сме практикували ежедневно в изкуствени условия да разлюляваме махалото на емоциите си и да го връщаме в спокойно състояние, никакво събитие в реалния ни живот не може да ни разклати.

(Практика на курса – Махалото на емоциите)

Емоционалната настройка е най-важна при изпълнение на ежедневните упражнения . Любовта към себе си и неизменната лека усмивка на лицето, говорят на тялото ни, че всичко е наред и го карат да се възстановява по-бързо. Походката и жестовете на победител дават на душата усещане за победа и кураж, че ще се справи с всичко. Всички упражнения се правят на игра, не толкова сериозно. Важен е процесът на наслаждение! Ако изтисквате от себе си всички сили, за да има резултат, се нарича - да си привързан към крайния резултат. А тази привързаност означава съмнение, че ще се получи. Бъдете като децата – те се вживяват в играта, преживяват ролята, без да се съмняват.Те нямат цензор, който казва: "Абе това е игра, действителността е друга". Вярата твори чудеса. Децата вярват. Колкото по-ярко си представяте образите и картините, толкова повече се изключва вътрешния цензор. Състоянието на удоволствие премахва вътрешния контрол.

Състояния на душата

Ако в духът ви е да сте музикант, но сте станал счетоводител, има разминаване между това, което иска душата и това, което правя в живота. Колкото по-голямо е разминаването, толкова по-дълбоко страда душата, тялото и толкова по-дълбоки са заболяванията. Понякога, за да оздравееш, е достатъчно да надникнеш в себе си и да си позволиш да се реализираш. Не става въпрос да зарежеш всичко и да хукнеш да осъществяваш таланта си, а да си намериш хоби и да му посвещаваш поне по 1 час.

Всеки трябва да открие онова свое състояние, в което организмът му се възстановява – може да е любов, може да е благодарност, може да е воля, позивитизъм или друго. Човек трябва да живее в това състояние. Забелязали ли сте, че когато се променя вашето състояние и светът около вас се променя. Светът е нашето огледало. Когато сме спокойни, променяме характера си и реакцията си към света и той става различен. Нужно е да се научим да живеем в добрата ни половина – тази с хубавите черти на характера, с приятните мисли, любящата, благородната и благодарната. Това е страната на нашата сила. Другата е тази, която страда и се самоизмъчва, мрази и се ядосва. Всичко тръгва от една мисъл. Когато тя е лоша и решим да я последваме и обмислим, влизаме в лошата половина. За да излезем, трябва да създадем онова свое състояние, в което се чувстваме добре – чрез осанка на победител и усмивка. Всяка неприятна мисъл е свързана с неприятно напрежение в тялото. Когато имаш лоши мисли, отпусни всички мускули. Провери всяка част на тялото дали се е отпуснала. Ако не е, я напрегни още по-силно, за да се отпусне.

(Практика на курса – да влезеш в добрата си половина и да простиш

Прочетена 3221 пъти

Предстоящи курсове

schedule courses 2 2019.jpg

Мнения и резултати

{youtube}v=9FViWQ7bFkI|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=__aZeJt-gnI|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=irDeCDh-G3M|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=8xNjDnlhAzw|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=mzn7uSubQQE|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=BsTrqlSqX5A|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=OrbdwfRo2sA&t=1s|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=MvxYO581720&t=1s|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=_uAEki8aAbs|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=mnd6gOiL6SU|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=wZ5KSsemA3I|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=JFr7Z1apLOQ|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=nU6TaED_yzE|100%|320|0{/youtube}

{youtube}v=5Dp0Fmco4W0|100%|320|0{/youtube}

Как интуицията спасява животи

За късмета, картите и интуицията За първи път бях в Хималаите преди точно пет години.  Тогава целта на посещението беше...

С любопитство и нестихващ интерес, аз билет за курса на Норбеков взех. С късогледство под ръка и усмивка на уста,...

Как една жена цъфти след курса... {youtube}v=NKTp0naOG68|420|320|0{/youtube}

  {youtube}v=fBu-Q0PGIec&t|420|320|0{/youtube}

Анкети Първо ниво  учебно-оздравителни курсове 2018 година

Представяме Ви снимки от анкета номер 2, попълнена от курсисти в последния ден на курса Първо учебно-оздравително ниво в различни...

Резултатът за деветте дни е много пъти по-добър от 3-месечна психотерапия (2 пъти седмично). Страховете ми ги няма – не...

Какво се случва на Работилницата на успеха ...

Какво се случва на Работилницата на успеха, или как вадим малко трънче, а променяме целия си живот? "Извадиха малко трънче,...

Милена - за кръга на желанията и сбъднатите мечти

Обещах, че ще споделя дали и как се е сбъднало желанието ми след похода през 2014 г. с Мирзакарим Норбеков...

Карах курса преди 13 години,свалих 3,5 диоптъра очила и до сега чеша без очила и никога няма да са ми...

Вдъхновяващи резултати от първо ниво по Системата на Норбеков   {youtube}FVpcMXpRzzQ|420|320|0{/youtube}

Резултати от първо оздравително ниво по системата на акад. Норбеков, проведен в София, 2014 година. {youtube}6_ohDQKIb-Q|100%|320|0{/youtube}

Резултати от учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Мирзакарим Норбеков, София, 22.06-01-07.2013г. {youtube}SQ5bXxRQlmw|100%|320|0{/youtube}

НА ВАДИМСъс силен Дух,непоклатим,Учителят ни скъп Вадим,ни води смело все напред.Държи на точност и на ред. Той мъдър е и...

Споделено в алтернативния ден по време на Миниработилницата на успеха

8 ЧАСА ТЪМНО„Единственият начин, да превъзмогнеш страховете си, е да се срещнеш очи в очи с тях." Страх от това,...

Детският курс за мен - Мариета

Детски курс, аз влизам в залата, мама ме оставя, та аз съм на 11 г. Оглеждам навела надолу главата със...

Споделено лично, първо лице от и за детския курс

Ден 1.„По-бързо, како, деее!!!! Ще закъснеем!"Кака ми не се забързва и продължаваме да се бавим.Намираме залата за курса и влизаме....

Анкети - преди и след курса

Анкети - преди и след курса   Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Мнения и резултати от Учебно-оздравителен семинар I-во ниво Учебно-оздравителен...

Работилница на успеха с поход, Странджа -  2014г.

В Работилницата тази година се включих на петия ден, отивайки за морската част. Tова не е първата ми Работилница. За...

Уроци по живот

Моята среща с г-н Мирзакарим Норбеков Поход „Работилница на успеха Странджа 2014”   Автор: Диана Господинова ПоходътОфициалното име на похода...

Откровена съм (в последно време особено ...

Откровена съм (в последно време особено). Многословна съм (най-вече през цялото време). Не обичам дъжда (…).   21ви август. около...

За първи път бях на Работилница на успеха на ...

За първи път бях на Работилница на успеха на Елените през 2012 г. Не знаех какво да очаквам, дали въобще...

Поход с Работилница на успеха – Странджа 2014 година

7 август – всички се събираме в Сарафово. Думата, която най-точно определя първата вечер и всички следващи дни и нощи...

Вълнуващи резултати от похода в Странджа 2014 година   {youtube}http://youtu.be/8mQhjKeIwVc|100%|320|0{/youtube}

К.М. "Имах плексит и наднормено тегло. След семинара мускулите ми се тонизираха, изчезнаха болките, подобрение във физиката и намаляване на...

П.К. "Дойдох с дискова херния-вече нямам болка, с разширени вени-намален е участъка и размерите." И.Ж. "Намален диоптър и свиване на...

С.Б. "В началото беше болката в дясното рамо и ограничените ми движения. Болки в кръста и ограничени движения в тазобедрената...

С.С. "Овладях страховата невроза"   М.М. "Един диоптър по-малко, намалих размера на белег с 3 см."   Д.Д. "Увеличих ръстта...

Ж.С. "След занятията изчезна половин диоптър, подобрение на състоянието на кистата, научих се на отговорност и търпение." Я.Р. "Страдах от...

В.М. "След депресия и паническите разтройства започнах да се чувствам по-самоуверена, по-спокойна. Усещам увереност в собствените си сили." Д.М. "След...

Здравейте, Аз съм N.B, пенсионер.Дълго време ме убеждаваха, че дори и на такава възраст, ще мога да извлека полза от...

Чудесен резултат на Гергана К.

Преди 2 години без външни причини започнах да пълнея, да губя своята жизненост и енергията. След дълго „разследване” ми откриха...

Казвам се Тодорка Ралева, 64 год. от гр. Добрич. Преди две години се запознах с метода на Мирзакарим Норбеков, посещавайки...

Резултати от VIP оздравителен семинар в Боровец 2013 {youtube}soqr3IZp71o|100%|320|0{/youtube}

Преди повече от половин година изкарах Оздравителния курс на Норбеков - за деца при Соня. Спомням си, че малко преди...

Не съм повишавала кръвното налягане по време на курса. Намалих наполовина дневната доза от лекарството "Ксетонор"и се чувствам много добре...

Физическа и духовна пормянаИва Горещо препоръчвам да се захванете със собственото си щастие!!!Георги Дойчинов

Много се радвам, че проявявате интерес към курса и системата на Норбеков. Постигнах чудесни резултати, след като завърших първата част...

Започнах Интернет курса по системата на Норбеков заради дългогодишна депресия, стрес, изтощение и хронична умора, хронично неудовлетворение. Исках толкова много...

Оздравителният курс по системата на Норбеков помага не само в лекуването на здравето, той лекува и душата. Учи ни да...

Красотата на човешката природа – възможността да растем, да се развиваме и да откриваме скритите си възможности Нели Георгиева

"Вече виждам последния ред на таблицата!” Вероника "Вече виждам неща, които преди не съм виждал, не се разболявам  и съм...

{youtube}3-UTg_GO17Y|450|320|0{/youtube}

Здравейте, днес бяхме на очен преглед. Докторката след прегледа остана да размишлява:) Понеже за едно лято Анжелика,която изкара оздравителния детски...

Майката на Веско: По-спокоен, обичлив, по-изпълнителен. От майката на Вики: Стана по-весел, по-упорито отстоява своите желания. По-уверен е в себе...

Най-важното - осъзнаване на действията и постъпките на другите, на моите действия и постъпки и виждане на закономерностите, които ги...

Системата на Норбеков в България. Мнения и резултати от Работилница на успеха 2012 година (Мастерская 2012 г.) - Видео  ...

Интервю с Влади Въргала

Влади Въргала: Излекувах си язвата и дископатията със системата на Норбеков. В момента съм в крещящо здраве, спрях алкохола и...

  Преди оздравителният семинар След завършване на 10 дневния семинар След самостоятелната работа Р.Йо. Оперирана щитовидна жлеза В ремисия В...

"Много е трудно с думи да обесня емоционалното въздействие на курса и на всичко, което преживях по време на занятията...

"Дойдох на курса, за да си оправя очите.Успях! Аз съм още млада, сега изграждам характера си и курса ми оказа...

"Благодаря за втората рожденна дата! До започването на курса бях като в лабиринт-знаех, че има изход, но не намирах верния...

Много съм благодарен,че чрез тази методика получих увереност в своите възможности.При дясно ухо след неуспешна операция,натъпкано с тампони,което въобще не...

"Благодаря от цялото си сърце! За тези 10 дни постигнах резултати за години! Нямам язва, гръбнака ми е гъвкав, без...

"За пръв път участвах в курс,който разглежда човека като цяло.Научих много за тялото, душата и духа, за това как да...

"Винаги съм знаела, че човек има всичко в себе си, но някак само интуитивно и благодарение на курса получих техники...

"След семинара по системата на акад. Норбеков станах по-толерантна към различните хора, постигнах всичките си цели, станах по-добра към себе...

"След обостряне вследствие на фарингит ми се успокои гърлото.Имах късогледство от 3 години- махнах очилата."Ромелия 

"Голямо подобрение на зрението, заличих белег от операция, отслабнах, спря ха болките и теченията вследствие на възпаление на яйчниците и...

"Значително увеличена яснота на погледа вследствие на склероза на очния нерв. Намаляха болките в гръбначния стълб и ми се повиши...

"Осезателно подобрение след болки породени от колит.Имах разширени вени- след 10 дневния семинар почувствах подобрение,няма оттичане и неприятно парене, свободно...

"Намаля ми хроничната кашлица, подобрих зрението си,чувствам комфорт в областта на врата и гърба...на всякъде-чувствам, че живея! Отдавна се стремя...

"Понижих стойностите на кръвното налягане, голям подвижност на гръбнака, вследствие дискова херния, преодолях умората и подобрих емоционалната си устойчивост" Лили 

"След мозъчен инсулт,понижих диоптрите с 1d.,ползвам си дясната ръка и общо подобрение на зрението" Добрин

"Стегнах фигурата, подобри се еластичността на кожата ми, подобри се зрението и контрастността на виждане"Снежи

"Всичко в мен се промени шеметно.Ще продължа да работя"Елена

" Всеки човек в определен момент от живота си има нужда някой да му покаже пътя. Благодаря ви!"Х. Ахмед 

".... М. Норбеков успя да ме накара да повярвам, че всичко е възможно, стига да опиташ. Допада ми неговата духовитост....

"Това,което научих от книгите на Норбеков е, че мога всичко,стига да го желая достатъчно силно и да съм готова да...

Ще ви се представя с името, с което моят Любим ме нарича – Мурка. “М“ като първата буква от собственото...

Изповед на Донка Кавалджиева Здравейте всички, които все още вярвате в себе си, колкото и изтъркано да ви звучи!!! Аз...

Здравейте, това е моята история - как ослепях на Запад и се излекувах на Изток... ...беше топло лято там далече,...

Ако някой ми беше казал, че ще имам второ дете преди 2-3 години, щях да се позасмея и да му...

Прочетете повече по темата тук  

  С какви заболявания дойдохте(продължителност на заболяването) Резултат в края на 10-дневния семинар Б.Х Хронична уро-инфекция с чести кризи От...

{youtube}tQU06vhqDp4|100%|320|0{/youtube}

След 1 оздравителен курс и по време на самостоятелната работа се възстанових от радикулита и от постоянните болки в кръста!...

«
»

Бюлетин

Въведете Вашия мейл адрес, за да се абонирате.footer-contact-phone02 9878730

footer-contact-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

footer-contact-mapСофия,

пл. "П. Р. Славейков" 11, ет. 5

Банкова сметка:

IBAN: BG29STSA93000021744640

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

"Жануа'98" ЕООД

* Всички такси са за сметка на наредителя!